Historisch goed overnachten

Reserveren en contact

Midden in
het centrum
Gratis
koffie en thee
2 kamers,
elk twee gasten
Ontbijt
bij te boeken
Reserveren
Historisch goed overnachten

Reserveren en contact

Walburgissuite
Badkamer Walburgissuite
zakelijk overnachten Zutphen printer
Luxe en stijl

De WalburgisSuite

De WalburgisSuite beslaat meer dan 50 vierkante meter, inclusief een luxueuze badkamer met inloopdouche, een vrijstaand bad op elegante pootjes, twee ruime wastafels en een toilet. Gelegen op de begane grond van dit karaktervolle historische pand, biedt deze prachtige suite uitstekende toegankelijkheid. In de WalburgisSuite sieren schuiframen, typerend voor historische gebouwen uit de 15de eeuw, de ambiance. Kerkstraatje3 bevindt zich in het hart van de historische binnenstad van Zutphen, waardoor het uitzicht vanuit de kamer enigszins beperkt is.

Prijs per nacht vanaf

€ 150,00

Knus en comfortabel

De DrogenapSuite

De DrogenapSuite (begane grond) met bijna 27 vierkante meter aan comfort, is een knusse en comfortabele ruimte en van alle gemakken voorzien. De badkamer is ontworpen met een open indeling. Hierin vind je een zeer ruime inloopdouche, een wastafel en een toilet. Belangrijk om te weten is dat er geen deur is tussen de wc en de badkamer. Dit kenmerk, hoewel anders dan gebruikelijk, draagt bij aan de unieke uitstraling van de suite. Hoge ramen in 15de-eeuwse stijl zorgen voor een historische ambiance. Het pand van Kerkstraatje3, centraal gelegen in Zutphen, is ondanks het beperkte uitzicht een comfortabele uitvalsbasis.

Prijs per nacht vanaf

€ 130,00

DN suite bruidsfoto
Drogenapsuite badkamer
Drogenapsuite badkamer Zutphen

Verlang je naar een korte vakantie en heb je de behoefte om er even tussenuit te gaan? Profiteer nu van onze speciale actie! Ervaar een ontspannen minibreak in Zutphen door minimaal 2 nachten te boeken bij Kerkstraatje3, en ontvang het ontbijt helemaal gratis. Maak eenvoudig je reservering via het onderstaande formulier en geef en vermeld “Minibreak”. Geniet van een zorgeloos verblijf met ons verrukkelijke ontbijt inbegrepen!

Deze actie geldt uitsluitend voor reserveringen voor de nachten van zondag tot en met donderdag, is op basis van beschikbaarheid en kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties. Deze actie is geldig voor overnachtingen in de periode maart en april 2024.

Reserveren

Zodra je hieronder de data selecteert, laten we je zien welke kamers beschikbaar zijn. Het ontbijt kost € 35,00 per nacht voor 2 personen. Als je hiervan gebruik wilt maken kun je dit aangeven bij de reserveringsaanvraag. Wie gebruik maakt van bovenstaande actie betaalt vanzelfsprekend niet voor het ontbijt. 

Let op: de prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en ontbijt, en gebaseerd op een bezetting van 2 personen per kamer. Heb je nog vragen? Mail ons dan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Extra informatie

Kerkstraatje 3 ligt midden in het levendige centrum van Zutphen. In de WalburgisSuite merk je weinig van de binnenstad maar de Drogenap Suite ligt aan de straatkant, dus houd rekening met mogelijke geluiden. Vanwege de centrale ligging in de binnenstad is het uitzicht in beide kamers beperkt, maar dit draagt bij aan de authentieke charme. Gratis parkeren in Zutphen is niet mogelijk; de meest betaalbare parkeerplek bevindt zich op de Houtwal, op slechts 10 minuten loopafstand van Kerkstraatje3. 

Contact

2 + 6 =

Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in en je ontvangt van ons snel een antwoord.

Bellen, appen mag natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31 6 54 39 67 37.

Fles wijn gratis!

Registreer nu je e-mailadres voor onze nieuwsbrief en geniet van een gratis fles wijn bij je eerstvolgende boeking. Laat ons je verblijf nóg specialer maken!

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.