Ontbijten bij Kerkstraatje3

Start je dag met een heerlijk ontbijt!

Begin jouw dag met een glimlach

Welkom bij een heerlijke start van je dag! Bij ons kun je genieten van een smakelijk ontbijt op je eigen kamer, geserveerd in een sfeervolle mand vol lekkernijen. Of je nu kiest voor een rustig moment voor jezelf of een romantisch ontbijt voor twee, alles is tot in de puntjes verzorgd. Het servies en bestek liggen al voor je klaar, zodat jij alleen maar hoeft te genieten van een zorgeloze ochtend, precies zoals jij het wilt. Of je nu wakker wordt in de Walburgissuite of de luxe Drogenapskamer. Laat je verwennen en begin jouw dag met een glimlach.

Quick start breakfast bedandbreakfast zutphen kerkstraatje3

Heerlijk begin € 17,50

Met ons “Heerlijk begin” ontbijt geniet je van een twee heerlijke versgebakken broodjes met echte roomboter,  verschillende soorten zoet en hartig beleg. Samen met vers fruit, een gekookt eitje en een glas vers geperste jus d’orange is dit ontbijt een goede basis en om te smullen!  De perfecte manier om de dag mee te beginnen.

Healthy ontbijt bedandbreakfast zutphen

Fris en fit € 9,50

Liever een lekker gezond ontbijt? Kies dan voor het “Fris en fit” ontbijt dat bestaat uit heerlijk romige yoghurt met muesli en fruit, geserveerd in mooie glazen bowl. Samen met een glas verse jus d’orange kun je er de hele dag weer tegenaan.

croissantsQuick start breakfast bedandbreakfast zutphen kerkstraatje3

À la Française € 9,50 pp

Moet je vroeg op en heb je niet veel tijd? Of wil je ontbijten maar niet teveel? Dan is het ontbijt “A la Française” iets voor jou. Na een heerlijke verse croissant met jam en een glas vers geperst jus d’orange kan jij de dag weer aan.

smile  Nespresso en thee zijn gratis in de pantry op jouw kamer te vinden. Prijzen zijn per persoon.

 

smile  Nespresso en thee zijn gratis in de pantry op jouw kamer te vinden. Prijzen zijn per persoon.

 

smile  Nespresso en thee zijn gratis in de pantry op jouw kamer te vinden. Prijzen zijn per persoon.

 

Bestel een heerlijk ontbijt

Heb je zin in een heerlijk ontbijt tijdens jouw verblijf? Vul dan eenvoudig het formulier hiernaast in. Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen, krijgt je van ons een bevestiging.

Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee personen. Wanneer je jouw keuze hebt gemaakt, wordt dat ontbijt automatisch voor twee personen gemaakt. Verblijf je alleen? Geen probleem, je betaalt dan slechts voor 1 persoon.

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij je vriendelijk jouw ontbijt voor de volgende dag vóór 18:00 uur op de dag ervoor te bestellen. Betaling kan contant, via factuur, of met een debitcard (pin) worden voldaan. Het betalen met een creditcard is mogelijk, maar hieraan zijn extra kosten verbonden.

Het ontbijt wordt op het door jou gewenste tijdstip in een mand voor de deur van uw kamer geplaatst. Wij zorgen ervoor dat alles soepel en naar wens verloopt, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw ontbijt.

* Voor gasten die via een intermediair hebben geboekt, is uitsluitend het “Heerlijk Begin Ontbijt” beschikbaar; andere ontbijtopties zijn voor hen niet van toepassing.

Geboekt bij

5 + 7 =