Mijn blog

Belevenissen in mijn B&B

Wie houdt er nou niet van een goed staaltje bureaucratische chaos? 
Wie houdt er nou niet van een goed staaltje bureaucratische chaos? 

In mijn Bed & Breakfast had ik onlangs een hilarisch gesprek met een Engelse gast, Jim, over de digitale euro en Brexit. Terwijl we probeerden te begrijpen wat de digitale euro precies inhoudt en waarom het nuttig zou zijn, kwamen we tot de conclusie dat het vooral veel bureaucratische chaos met zich mee lijkt te brengen. Ondanks de verwarring blijft de digitale euro een bron van vermaak, al lijkt het voorlopig alleen binnen de eurozone echt nuttig. Ontdek hoe administratieve rompslomp en overheidsbureaucratie ons aan het lachen maakten en tot nadenken stemden.

read more

Inschrijven

Af en toe schrijf ik over mijn belevenissen in mijn B&B. Over wat ik doe, meemaak en waarover ik me verbaas. Vind je het leuk om daarover te lezen? Schrijf je dan in voor mijn blog.

Inschrijven

Af en toe schrijf ik over mijn belevenissen in mijn B&B. Over wat ik doe, meemaak en waarover ik me verbaas. Vind je het leuk om daarover te lezen? Schrijf je dan in voor mijn blog. 

Fles wijn gratis!

Registreer nu je e-mailadres voor onze nieuwsbrief en geniet van een gratis fles wijn bij je eerstvolgende boeking. Laat ons je verblijf nóg specialer maken!

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.