Een klein jaar geleden begon ik met mijn eigen B&B, Kerkstraatje3. Ik ben er best trots op want het loopt goed. Nou ben ik er niet zo van om persoonlijke belevenissen te delen via Social Media maar in dit geval maak ik een uitzondering want het gaat over #hospitality. Dat is heel belangrijk in de wereld van #Bedandbreakfasts en ik wil daar met mijn piepkleine onderneming onderscheidend goed in zijn.

Plusminus twee weken geleden bleek één van mijn gasten gevoelig voor licht. Met name ‘s nachts. Nu heb ik in beide kamers rook- en koolmonoxidemelders hangen (dat is verplicht) met een bewegingssensor. Zodra je beweegt of eronder doorloopt gaat er een lichtje branden en daar had mijn gast last van. Ik besloot de melder te weg te halen want #hospitality. Ik plaats de ladder, klim erop, verwijder de rookmelder en ….. val van de ladder naar beneden, letterlijk op mijn achterhoofd. 4 meter hoog.
Vorige week vrijdag vanwege een paar blijvende klachten toch maar naar de huisarts gegaan. Vervolgens doorgestuurd naar de neuroloog. Hij zei: “waarom ben je niet meteen gekomen, ben je soms op je achterhoofd gevallen?” Ja dus. Conclusie: hersenschudding.
Zeg nou zelf, dit is toch het toppunt van #Hospitality?