Een maand of 3 geleden werd ik benaderd door Carla Pannen. Ze vraagt of ze een kamer kan reserveren in mijn Bed en Breakfast voor een fotoshoot. Ze heeft mijn foto’s op facebook gezien en de ruimte lijkt haar heel geschikt. Ik ben direct enthousiast en hoef er geen seconde over na te denken. De jurken die Carla ontwerpt zijn supergaaf. En dat ze mijn kamers als achtergrond wil gebruiken is het grootste compliment dat ik kan krijgen.

Inmiddels is de shoot achter de rug. Wat was het leuk en wat is Carla een geweldig en sympathiek mens. Een harde werker die fantastische jurken ontwerpt. Jurken die ze met liefde heeft gemaakt, dat kun je zien. Naast ontwerper is ze ook een goede stylist. Mijn kamers zien er door haar toedoen nog beter uit.

De shoot is achter de rug. Ongeduldig als ik ben app ik Carla of de foto’s al klaar zijn. Het wachten duurt lang (vooral in mijn hoofd) maar ze zijn er! Ik kruip achter mijn computer en download het bestand. Ik ben onder de indruk van de foto’s. Ook die van mijn eigen huis. Ik realiseer me dat ik enorm bof dat ik erin mag wonen.

Door Carla ben ik op het idee gekomen om bruidsarrangementen aan te bieden. Ik woon tenslotte vlakbij het gemeentehuis, midden in het centrum dichtbij de kerk en de horeca. Dat moet lukken.  Een leuke uitdaging!

Een bruidsjurk met liefde gemaakt helemaal speciaal voor jou? Dan kun je niet om Carla Couture heen:  https://carlacouture.nl/ of carla@carlacouture.nl

Zoek je nog een goede fotograaf? https://mandyaileen.com/